EF » EFnet » Napovedujemo » Tudi letos bo na Ekonomski fakulteti potekala delavnica Farmakoekonomika

Tudi letos bo na Ekonomski fakulteti potekala delavnica Farmakoekonomika

18.06.2019

Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete letošnje leto ponovno pripravlja izjemno zanimivo delavnico Farmakoekonomika, ki bo potekala v oktobru. Program vsebuje 4 module in predvideva 32 ur praktičnega učenja, namenjen pa je zaposlenim v zdravstvu, farmacevtski industriji ter zaposlenim v javnem in zasebnem sektorju, ki so zadolženi za ekonomske analize in vrednotenja.

Delavnica vam bo pomagala razumeti teoretičen vidik in praktično uporabo ključnih elementov sistemov javnega zdravstva. Dobili boste vpogled v vlogo ekonomskega vrednotenja programov zdravstvenega varstva in omejitev pri oblikovanju politik, delavnica pa bo predstavila tudi ključne analitične korake, potrebne za razvoj ekonomskih analiz oziroma ključnih korakov pri oblikovanju modela stroškovne učinkovitosti.

Program je razvila prof. dr. Petra Došenović Bonča iz Ekonomske fakultete, kot predavateljici pa se ji pridružujeta še strokovnjakinji, Vasilisa Sazonov iz farmacevtskega podjetja Allergan ter dr. Laura Bojke iz Univerze v Yorku. Delavnica bo potekala 2. in 3. ter 16. in 17. oktobra 2019.

Vljudno vabljeni!

Več informacij


Publish your comment: