EF » EFnet » Napovedujemo » Dvodnevni seminar: Analiza bilanc za poslovne uporabnike informacij

Dvodnevni seminar: Analiza bilanc za poslovne uporabnike informacij

15.01.2021

Kje in kako razbrati, koliko je vredno naše premoženje in kakšna je njegova struktura, kaj so nam prinesli dolgovi, kje vzeti sredstva za investiranje, koliko dobička imamo v resnici, kako na poslovanje vplivajo stroški plač, kateri so sploh naši najpomembnejši stroški? Ali lahko, in kako vplivamo na njihovo zmanjševanje? Kakšna so običajna razmerja med temi kategorijami in kakšna so v vašem podjetju? Kako torej pravilno brati finančna poročila? Ali piše kaj tudi med vrsticami? Kakšno je razmerje med rezultati računovodenja za notranje in zunanje uporabnike računovodskih informacij?

Za vse, ki si želijo pridobiti odgovore na zgornja vprašanja Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete organizira spletni seminar Analiza bilanc za poslovne uporabnike informacij, ki bo potekal 9. in 10. februarja 2021 od 9:00 do 12:30 ure.

Gre za tradicionalni, vsakoletni seminar, ki bo prilagojen trenutnim razmeram in bo potekal v spletni obliki. Skozi seminar boste na praktičnih primerih spoznali kako pravilno brati računovodske izkaze, s poudarkom na praktičnih navodilih za učinkovito branje poslovnih rezultatov posameznega poslovnega subjekta. Skupaj pa bomo analizirali tudi nekaj konkretnih primerov bilanc in odgovorili na vaša vprašanja.

Seminar bo izvajal mag. Jože Kaligaro, direktor WEILER ABRASIVES d.o.o.

Več informacij o seminarju si lahko preberete na spletni strani.


Publish your comment: