EF » EFnet » Novice » Informativni dan za doktorski program Ekonomske in poslovne vede

Informativni dan za doktorski program Ekonomske in poslovne vede

11.03.2021

Na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani je v sredo, 10. marca 2021, v živo po spletu potekal informativni dan za doktorski študijski program Ekonomske in poslovne vede.

Dekanja prof. dr. Metka Tekavčič, prodekan za znanstvenoraziskovalno delo in doktorski študij prof. dr. Miha Škerlavaj in koordinatorica doktorskega programa prof. dr. Mateja Drnovšek so predstavili doktorski študij in poudarili pomen znanstvenoraziskovalnega dela. Katarina Dvorski, študentka 3. letnika doktorskega programa, dr. Ivan Rubinić in asist. dr. Marko Budler so delili svoje osebne izkušnje s študijem na doktorskem programu Ekonomske in poslovne vede. V okviru informativnega dneva je prof. dr. Irena Ograjenšek predstavila tudi interdisciplinarna doktorska študijska programa Statistika in Varstvo okolja, ki ju Ekonomska fakulteta izvaja v konzorcijih članic Univerze v Ljubljani.

Informativnega dneva se je udeležilo lepo število potencialnih kandidatov iz Slovenije in tujine. Posnetek je na voljo na povezavi: http://www.ef.uni-lj.si/doktorsko.

 

Razpis za vpis v doktorske študijske programe 3. stopnje za študijsko leto 2021/2022 bo objavljen na spletni strani Univerze v Ljubljani: https://www.uni-lj.si/studij/doktorski/razpis/.

 

 


Publish your comment: