EF » EFnet » Napovedujemo » Odprt razpis za Kadrovski up leta 2021

Odprt razpis za Kadrovski up leta 2021

15.03.2021

Spoštovani diplomski, magistrski in doktorski študenti,

vabimo vas k oddaji prijave na Kadrovski up 2021. Naj odlično delo ne ostane skrito!

Prijavo na razpis lahko odda študent sam ali izobraževalna ustanova, na kateri je študent zaključil študij.

Študenti se boste z oddajo prijave potegovali za naziv Kadrovski up 2021 in možnost brezplačne udeležbe na Slovenskem kadrovskem kongresu 2021 (www.skkongres.si) ter enoletno prejemanje strokovne revije HR&M (www.hrm-revija.si). Prijave na razpis so možne do 3. maja 2021 (vključno s tem datumom do polnoči).

Tri nominirance za Kadrovski up 2021 bodo povabili na Slovenski kadrovski kongres 2021 (31. maj in 1. junij 2021) in na dogodku razglasili prejemnika nagrade. Ob razglasitvi nominirancev bodo javno objavili ime organizacije, na kateri so nominiranci uspešno zagovarjali naloge in pridobili strokovni oziroma znanstveni naslov ter navedli mentorja.

Kadrovski up je priznanje, ki ga podeljujeta Slovenska kadrovska zveza in podjetje Planet GV, za najboljša znanstvenoraziskovalna dela s področja kadrovskega managementa. Prejmejo ga avtorji nalog, ki bodisi preučujejo karierne, strateške vloge kadrovskega managementa, elemente, ki vplivajo na uspešnost kadrovske funkcije, merijo dodane vrednosti kadrovske funkcije oz. preučujejo in razvijajo sodobne pristope.

NAČIN PRIJAVE

Več informacij: https://skkongres.si/izbor-2021/

Prijava: https://www.surveymonkey.com/r/H3HYD7D

Se vidimo na Slovenskem kadrovskem kongresu 2021, kjer bomo tudi podelili priznanje Kadrovski up 2021 (www.skkongres.si/).

 


Publish your comment: