EF » EFnet » Napovedujemo » Smart Rural Tourism: Usposabljanje in delo na izzivih na področju razvoja turizma na podeželju v Sloveniji

Smart Rural Tourism: Usposabljanje in delo na izzivih na področju razvoja turizma na podeželju v Sloveniji

17.05.2021

Leto 2020 je spremenilo potovanja in turizem. Danes lokalna potovanja in destinacije na podeželje pritegnejo več turistov kot pred pandemijo. Zato je trenutno pravi čas za razmislek o nadaljnjem razvoju turizma na podeželju.

V ta namen Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani organizira izobraževanje o razvoju podeželskega turizma prihodnosti, ki je del Erasmus+ projekta SmartRural: Towards smart rural tourism development in Europe. Udeleženci se bodo seznanili s posebnostmi prebojnega razvoja turizma na podeželju ter imeli priložnost uporabiti svoje veščine za reševanje resničnih izzivov podeželskih skupnosti v Sloveniji. Usposabljanje se bo osredotočilo tudi na digitalizacijo na podeželju s posebnim povdarkom na digitalizaciji v turizmu. Usposabljanje bo potekalo na spletu, s štirimi urami uvoda v temo, ki mu bo sledilo skupinsko delo.

Rok za prijavo: 22. maj 2021
Datumi: 31. maj – 4. junij 2021 (usposabljanje 31. maja, štiri pedagoške ure; 3 dni za skupinsko delo; predstavitve 4. junija 2021, dve pedagoški uri)
Število udeležencev, ki se lahko prijavijo: 30.

Udeležba je brezplačna, odprta za javnost.

Potrebni predpogoji: zanimanje za razvoj turizma in inovacije, posebno predhodno znanje ni potrebno. Možnost udeležbe na celotnem dogodku (približno 4 ure spletnega usposabljanja, samostojno skupinsko delo in zaključna predstavitev). Usposabljanje bo v angleščini.
Izobraževanje bo udeležence seznanilo s temo prebojnega podeželskega turizma, jih seznanilo z digitalnimi orodji in trendi ter njihovo uporabo s ciljem razvoja turizma na podeželju.
Udeleženci bodo prejeli potrdila o udeležbi in nekaj daril iz EF trgovine. Dve najboljši ekipi bosta imeli priložnost predstaviti svoje delo na zaključni konferenci SmartRural. 

Več informacij o projektu na spletni strani SmartRural in Facebook strani projekta.

Za dodatne informacije se obrnite na iana.bilynets@ef.uni-lj.si.

Prijavnica: https://popr.uni-lj.si/leap/event.html?id=1167&service=Careers+Service


Publish your comment: