EF » EFnet » Novice » Vabilo na Slovensko-ameriški virtualni akademski simpozij

Vabilo na Slovensko-ameriški virtualni akademski simpozij

27.05.2021

Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani inAmeriško-slovenska izobraževalna fundacija (ASEF) organizirataSlovensko-ameriški virtualni akademski simpozij (SAVAS), ki bo potekal prek spleta v sredo, 9. junija 2021, od 17. do 20. ure (CET) / od 11. do 14. ure (EDT) / od 8. do 11. ure (PDT).

Cilj simpozija je prikazati primere zelo uspešnega sodelovanja med ZDA in Slovenijo, na kratko predstaviti obstoječe podporne mehanizme in udeležencem simpozija omogočiti izdaten čas za interakcijo ter mreženje.

Na simpoziju bosta nastopili dve osrednji govorki; Erica Johnson Debeljak, ameriško-slovenska pisateljica in prevajalka, in Dr. Janina Golob Deeb, izredna profesorica na Oddelku za parodontologijo na Univerzi Virginia Commonwealth.

K udeležbi na simpozij so vabljeni vsi udeleženci, zainteresirani za krepitev formalnih, neformalnih, raziskovalnih ali na izmenjavo usmerjenih akademskih odnosov med Slovenijo in ZDA na vseh ravneh in področjih. Udeležba je brezplačna in odprta za akademsko javnost, potrebna je le predhodna prijava do nedelje, 6. junija 2021. Simpozij bo potekal v angleškem jeziku.

Dodatne informacije so na voljo naspletni strani simpozija.

Vabljeni k prijavi!


Publish your comment: