EF » EFnet » Novice » Cepilna mesta za študentke in študente ter zaposlene na Univerzi v Ljubljani

Cepilna mesta za študentke in študente ter zaposlene na Univerzi v Ljubljani

22.09.2021

Na Univerzi v Ljubljani bomo z Zdravstvenim domom Ljubljana organizirali cepilna mesta na oz. v bližini fakultet, akademij in študentskih naselij. Vse študentke in študente ter zaposlene, ki se za cepljenje še niste odločili, vabimo, da oktobra obiščete eno od naših cepilnih mest in s cepljenjem prispevate k varnemu začetku študijskega leta.

Na povezavi tukaj si lahko preberite nagovor rektorja prof. dr. Igorja Papiča in novoizvoljenega rektorja prof. dr. Gregorja Majdiča, v katerem pozivata k cepljenju študentk, študentov in zaposlenih.

CEPILNA MESTA UL

  • Torek, 5. 10. 2021, AŠKERČEVA, Filozofska fakulteta, Aškerčeva 2
  • Sreda, 6. 10. 2021, BEŽIGRAD, Ekonomska fakulteta, Kardeljeva ploščad 17
  • Četrtek, 7. 10. 2021, ROŽNA DOLINA, Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina, Svetčeva 11

Okvirne ure cepljenja na predvidenih lokacijah: 8.00–14.00

Cepljenje bo potekalo s cepivom Pfizer.

Možno bo tudi cepljenje s 3., poživitvenim odmerkom za tiste, pri katerih je od 2. odmerka preteklo vsaj 6 mesecev in bodo hkrati podpisali posebno izjavo. V navodilih proizvajalca cepiva namreč 3. odmerki niso definirani.

PRIJAVA

Prijavite se prek enotne prijavnice: tukaj.

Na elektronski naslov, ki ga boste napisali v prijavnici, vam bomo posredovali točno uro in termin cepljenja na izbrani lokaciji.

(STROKOVNI) POGOVORI O CEPLJENJU

Odlašate z odločitvijo za cepljenje, ker imate preveč vprašanj in premalo odgovorov? Vabljeni, da se nam pridružite na spletnih pogovorih, ki bodo potekali v ponedeljek in torek, 4. in 5. oktobra 2021. Povezava do dogodkov bo kmalu objavljena tukaj.


Publish your comment: