EF » EFnet » Novice » Priznanje Kadrovski up 2021 za mlado raziskovalko EF asist. Amadejo Lamovšek, mag. posl. ved

Priznanje Kadrovski up 2021 za mlado raziskovalko EF asist. Amadejo Lamovšek, mag. posl. ved

13.09.2021

V Portorožu je v 9. in 10. septembra 2021 potekal Slovenski kadrovski kongres z osnovno tematiko Končno: sodelavci v središču in ključnikom #LoveHR.

Posebej čestitamo mladi raziskovalki asist. Amadeji Lamovšek, mag. posl. ved, ki je prejela priznanje Kadrovski up 2021 za najboljše znanstveno-raziskovalno delo s področja kadrovskega managementa (za svojo magistrsko nalogo Analiza konfiguracij lastnosti oblikovanja dela in njihovih vplivov na rezultate na ravni zaposlenih pod mentorstvom izr. prof. dr. Mateja Černeta in somentorstvom doc. dr. Darije Aleksić).

Ekonomsko fakulteto in CPOEF je poleg mlade raziskovalke zastopala dobro razpoložena ekipa v sestavi prof. dr. Miha Škerlavaja, izr. prof. dr. Mateja Černeta, Jasmine Repše, Jelene Levačić, Maje Kožuh in Maše Madon, mag. posl. ved. Prof. dr. Miha Škerlavaj je v programu (skupaj s Simonom Wangom) sodeloval s prispevkom S transcendentnim pristopom vodenja do bolj zdravega delovnega mesta, izr. prof. dr. Matej Černe pa s predavanjem Digitalni človek: paradoks stalne povezanosti in odtujenosti hkrati.

Dogodek letno združuje več kot 400 HR strokovnjakov, kadrovskih managerjev, odgovornih za izobraževanje in razvoj zaposlenih ter drugih HR strokovnjakov v organizacijah javnega in zasebnega sektorja, ki jih povezuje ljubezen do razvoja, do stroke in do tkanja novih poslovnih stikov.


Publish your comment: