EF » EFnet » Novice » Ustanovitev korejskega jezikovnega in kulturnega inštituta Kralj Sejong Ljubljana na FDV

Ustanovitev korejskega jezikovnega in kulturnega inštituta Kralj Sejong Ljubljana na FDV

01.09.2021

Na Fakulteti za družbene vede je avgusta začel delovati Inštitut Kralj Sejong Ljubljana (KSI LJ), prvi korejski jezikovni in kulturni inštitut v Sloveniji. Je eden od 234 inštitutov King Sejong v 82 državah. KSI LJ je namenjen vsem, ki jih zanima korejski jezik in kultura, pa tudi korejska družba, zgodovina, gospodarstvo, politika ter tradicionalni in sodobni način življenja. Uradna otvoritev KSI LJ bo 8. oktobra 2021 ob 15.00 uri na Fakulteti za družbene vede, ob 17.00 uri pa bomo na FDV gostili prvo KPOP plesno tekmovanje v Sloveniji (v soorganizaciji s FF).

KSI LJ je že začel zbirati prijave na tečaje korejskega jezika in kulture, ki bodo potekali od 20. septembra do 7. januarja 2021. V jesenskem semestru 2021/2022 se bodo izvajali začetni tečaji jezika in korejske
kulture, ki jih bo vodila učiteljica – naravna govorka korejščine z državnim certifikatom in večletnimi izkušnjami s poučevanjem korejskega jezika.

Več informacij o Inštitutu Kralj Sejong Ljubljana, tečajih jezika in kulture ter drugih aktualnih dogodkih, si lahko preberete na spletni strani KSI LJ ali na Facebook strani KSI LJ.


Publish your comment: