EF » EFnet » Napovedujemo » Alumni EF vas vabi na brezplačni dogodek Quantum marketing!

Alumni EF vas vabi na brezplačni dogodek Quantum marketing!

07.10.2021

Predstavljajte si revolucionarno dobo marketinga, ki kliče po prioritiziranju novih tehnologij, ob tem pa v ospredje postavlja pomembnost področij odnosov z javnostmi, podatkov in financ, vse to pa z namenom, da bi lažje krmarila po hitro spreminjajočem se poslovnem svetu.

Raja Rajamannar, direktor trženja in komunikacij pri podjetju Mastercard ZDA, se zaveda, da to ni le iluzija, temveč tudi realnost.

V svoji prodajni knjižni uspešnici z naslovom Quantum Marketing: Mastering the New Marketing Mindset for Tomorrow’s Consumers se podrobneje posveti t. i. Peti paradigmi marketinga ali prelomnem obdobju industrije, kjer koncept blagovnih znamk, kot smo ga poznali doslej, pa tudi marsikatera marketinška praksa zahteva ponovno iznajdbo.

K sreči 15. oktober ni več daleč. Pridružite se nam na spletnem predavanju na temo kvantnega marketinga, kjer vam bo Raja Rajamannar med drugim predstavil evolucijo marketinga, njegove izzive, oborožil pa vas bo tudi z znanjem in razumevanjem marketinških strategij, s katerimi se boste uspešno spopadali z izzivi nenehno spreminjajoče se industrije marketinga.

Kdaj? 15. oktober ob 15. uri

Kje? Preko platforme Zoom.

Delavnica bo v angleškem jeziku.

Več informacij in prijava: https://www.alumnief.si/event/quantum-marketing/

Se vidimo!


Publish your comment: