EF » EFnet » Novice » Izšla je monografija “Izzivi podjetij, države in družbe v uresničevanju odgovornosti za trajnostni razvoj” iz (nove) zbirke “Ekonomska fakulteta raziskuje”

Izšla je monografija “Izzivi podjetij, države in družbe v uresničevanju odgovornosti za trajnostni razvoj” iz (nove) zbirke “Ekonomska fakulteta raziskuje”

27.10.2021

Ekonomska fakulteta je izdala novo znanstveno monografijo z naslovom  »Izzivi podjetij, države in družbe v uresničevanju odgovornosti za trajnostni razvoj«, ki jo je uredila prof. dr. Tjaša Redek s pomočjo številnih sodelavcev ter vodstva Ekonomske fakultete. Monografija predstavlja zelo zanimiv nabor prispevkov, ki so jih pripravili predvsem raziskovalci z Ekonomske fakultete. Monografija je tudi prva knjiga iz, upamo, dolge in bogate serije publikacij v novi zbirki “Ekonomska fakulteta raziskuje”. Iskrena hvala vodstvu Ekonomske fakultete za podporo projektu.

Iskrena hvala seveda predvsem tudi vsem avtorjem, ki so delili z nami svoje delo in omogočili nastanek te publikacije. Želimo se zahvaliti tudi recenzentom, prof. dr. Marini Dabić, Univerza v Zagrebu in Nottingham Trent University, ter prof. dr. Barbari Čater, izr. prof. dr. Mateju Černetu, prof. dr. Miru Gradišarju, izr. prof. dr. Mateji Kos Koklič, prof. dr. Darji Peljhan, prof. dr. Miroslavu Verbiču in prof. dr. Katji Zajc Kejžar z Ekonomske fakultete. Posebna zahvala gre tudi Tomažu Ulčakarju ter Nini Kotar za številne dobre ideje ter za vso strokovno in tehnično pomoč pri pripravi knjige ter lektorici Danijeli Čibej za skrb, da je naša publikacija ne samo znanstveno, ampak tudi jezikovno odlična.

V želji, da bi ta in prihodnje publikacije dosegle odmev in učinek, ki si ju zaslužijo, vam želimo prijetno branje in obilico novih spoznanj.


Publish your comment: