EF » EFnet » Napovedujemo » Svojo pot pričenja že 4. generacija Young Leaders Academy

Svojo pot pričenja že 4. generacija Young Leaders Academy

22.11.2021

Na Centru poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani tudi za leto 2022 pripravljajo poslovno akademijo Young Leaders Academy, na kateri boste lahko spoznali trende in pridobili veščine s področja vodenja, inoviranja, nevro marketinga, digitalne transformacije, komunikacije, financ in drugih poslovnih področij.

 

Young Leaders Academy je celovit program, s katerim boste pridobili znanje o globalnih trendih poslovanja, reševali konkretne izzive, izmenjali izkušnje in ideje z drugimi udeleženci ter izpopolnili svoja znanja in veščine! Hkrati boste na programu spoznali tudi nekatere predavatelje, ki so del akreditiranega LJUBLJANA MBA programa.

 

Januarja 2022 bo svojo pot pričela 4. generacija Young Leaders Academy, ki je po devetih modulih potrjena s certifikatom trojno akreditirane poslovne šole (ki spada v 1% svetovnega vrha poslovnih šol), udeležite pa se lahko tudi poslovne ekskurzije.

 

Če si želite profesionalnega in osebnega razvoja ter pridobivanja znanja in veščin za uspešno vodenje in boljše poslovanje na splošno, potem se nam pridružite na akademiji.

Več informacij >>>


Publish your comment: