EF » EFnet » Napovedujemo » 1 mednarodni izziv, 3 delovni dnevi, 6 lokalnih ekip

1 mednarodni izziv, 3 delovni dnevi, 6 lokalnih ekip

18.02.2022

Vas zanima, kaj pomenijo te številke? Želite pridobiti nove spretnosti, dragocene izkušnje, prispevati k rešitvi problema? Če ste na večino vprašanj odgovorili z da, potem vas vabimo, da se nam v naslednjem tednu pridružite na Hackathonu, ki ga v okviru EUTOPIA Open Innovation Challenge gosti univerza iz Göteborga.

Tema so javna naročila in koordinacija distribucije blaga. Skupaj z vrstniki in z naročniki boste sodelovali pri izboljšanju usklajene distribucija blaga, saj večina vladnih agencij nabavlja blago ad hoc in s tem prispeva k nepotrebnim emisijam CO2, zastojem ter neupoštevanju družbenih vidikov.

Šest ekip, po ena iz vsake EUTOPIA partnerske univerze, bo delala na enem od dodeljenih področij ter s svojimi idejami omogočila vsem zainteresiranim nova spoznanja ter navdih pri ustvarjanju idealnega sveta javnih naročil in koordinirane distribucije blaga.

Hackathon bo potekal od srede, 23. 2., do petka, 25. 2., med 8. 30 in 16.00 na Ekonomski fakulteti. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, s seboj prinesete prenosnik z miško (zaradi dela na platformi  MIRO) in veselje do novih znanj in spoznanj ter možnosti, ki se vam bodo odprle v delovnem procesu. Hackathon se izvaja v angleščini. Prijave do 21.2. na jelena.licanin@uni-lj.si

V ponedeljek, 21. 2., si vzemite čas med 17.00 in 18.30 za uvajanje v delo na platformi MIRO.


Image gallery:

Publish your comment: