EF » EFnet » Napovedujemo » Akademija vodenja 2022: Učinkovit vodja, zadovoljni zaposleni

Akademija vodenja 2022: Učinkovit vodja, zadovoljni zaposleni

17.02.2022

Vedno bolj se zavedamo, da ima učinkovito vodenje velik vpliv na uspešno poslovanje podjetja in klimo med zaposlenimi. Večji poudarek kot daje vodja razvoju in nadgraditvi vodstvenih kompetenc, bolj bodo zaposleni zadovoljni in motivirani pri doseganju skupnih ciljev. Zato je zelo pomembno, da se vodje nenehno izobražujejo in nadgrajujejo svoje vodstvene sposobnosti.

Če si želite nadgraditi, razviti in osvojiti kompetence vodenja, vam predstavljamo celostni program Akademije vodenja. V sklopu šestih modulov boste skozi inovativne učne pristope pridobili nova znanja, ki vas bodo oblikovala v dobre, uspešne in učinkovite vodje.

Komu je akademija namenjena? Managerjem, podjetnikom, strokovnjakom ali agentom, ki si želijo osebne in karierne rasti na vodstvenem področju. Skozi različne inovativne učne pristope in z aktivnim sodelovanjem bodo udeleženci nadgradili kompetence vodenja, komunikacije in motivacije zaposlenih, “time managementa” ter obvladovanja osebne energije.

Zaradi izjemnega zanimanja smo na Centru poslovne odličnosti EF razpisali novi termin za Akademija vodenja, in sicer  9., 12. in 13. ter 18., 19. in 20. maj 2022, od 9:00 do 12:15 ure, preko Zooma. Priložnost boste imeli slišati številne domače predavatelje in strokovnjake, ki imajo vrsto izkušenj s področja vodenja različnih ekip.

1. modul: Odgovornost, time management, samoorganizacija ter povezovanje 

2. modul: Učinkovita komunikacija za uspešno sodelovanje 

3. modul: Zavzetost, motivacija in dobri odnosi na delovnem mestu

4. modul: Integriteta in etika 

5. modul: Avtentično vodenje mednarodnih ekip v času sprememb

6. modul: Igra vlog s področja vodenja in različnih vodstvenih situacij 

Več informacij o akademiji in prijavnica >>>


Publish your comment: