EF » EFnet » Napovedujemo » Študentska konferenca BeEUTOPIAn 2022 – »The New Possible, At Hand« (Nove možnosti na dosegu roke)

Študentska konferenca BeEUTOPIAn 2022 – »The New Possible, At Hand« (Nove možnosti na dosegu roke)

22.04.2022

Vprašanja, kot so skrb za duševno zdravje, nove oblike študentskega udejstvovanja in politične participacije ter pomanjkanje priložnosti, morajo biti še naprej na dnevnem redu projektov in zavezništev, ki so osredotočeni na študente. Cilj študentske konference BeEUTOPIAn 2022, ki bo potekala pod geslom nove možnosti na dosegu roke, je ponuditi prostor študentom, da bodo lahko izrazili svoje mnenje o ključnih tematikah, ki jih neposredno zadevajo.

Temi dvodnevne konference sta duševno zdravje mladih v obdobju po pandemiji in EE: EUTOPIA Engaged (Vključevanje mladih in mladinsko združevanje v Evropi). Program je dostopen tukaj.

Konferenca BeEUTOPIAn bo potekala 25. in 26. aprila prek spleta in v živo na univerzi Vrije Universiteit Brussel. Za študente UL je udeležba na konferenci brezplačna. Registracija na tej povezavi je obvezna. Več informacij je dostopnih na spletni strani EUTOPIA.


Publish your comment: