EF » EFnet » Napovedujemo » Jeseni že 5. generacija Young Leaders Academy

Jeseni že 5. generacija Young Leaders Academy

11.05.2022

9 modulov | 80 pedagoških ur | mreženje | poslovno kosilo in ekskurzija | CERTIFIKAT trojno akreditirane poslovne šole

Na Centru poslovne odličnosti Ekonomske fakultete (CPOEF) letos pripravljamo že peto poslovno akademijo Young Leaders Academy, na kateri boste lahko spoznali trende in pridobili veščine s področja vodenja, inoviranja, nevro marketinga, digitalne transformacije, komunikacije, financ in drugih poslovnih področij.

Akademija je namenjena talentiranim in motiviranim posameznikom v podjetjih ali organizacijah, ki želite učenje na podlagi najsodobnejših konceptov in trendov ter domačih in tujih poslovnih praks.

Program sestavlja 9 raznolikih modulov, ki združujejo najboljše mednarodne in domače predavatelje ter izstopajoče strokovnjake iz prakse. Poudarek je na profesionalnem razvoju, nadgradnji znanja o globalnih trendih, obogatitvi kompetenc in veščin za uspešno vodenje in hkrati tudi na osebni rasti.

Program združuje najboljše mednarodne in domače predavatelje ter izstopajoče strokovnjake iz prakse. Poleg tega nekateri izmed predavateljev in gostujočih strokovnjakov sodelujejo tudi na trojno akreditiranem LJUBLJANA MBA programu in so s tem del top 1 odstotka poslovnih šol na svetu.

Če si želite profesionalnega in osebnega razvoja ter pridobivanja znanja in veščin za uspešno vodenje in boljše poslovanje, vabljeni na Young Leaders Academy.

Začetek: 21. oktober 2022

Lokacija: v živo, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani ali v njeni bližini

Več o programu Young Leader Academy najdete tukaj. 

 


Publish your comment: