EF » EFnet » Novice » Obisk študentov programa Poslovodenje in organizacija iz Skopja

Obisk študentov programa Poslovodenje in organizacija iz Skopja

16.06.2022

V tednu od 14. do 19. junija 2022 je Ekonomsko fakulteto obiskala 12. generacija študentov, ki študirajo na podiplomskem programu Poslovodenje in organizacija v Skopju. V tem času bodo študenti poslušali izbirni predmet “International Business Environment”, ki ga izvaja gostujoča profesorica dr. Elena Beleska, Spasova, prodekanja za izobraževanje in inovacije na Henley Business School Univerze Reading v Veliki Britaniji.

V času študijsega obiska so študenti v torek, 14. junija, pod vodstvom dekanje prof. Metke Tekavčič, vodja programa, obiskali veleposlaništvo Republike Severne Makedonije, kjer jih je nagovorila veleposlanica Suzana Zelenkovska. Obiska na veleposlaništvu so se udeležili tudi mag. Verica Hadzi Vasileva-Markovska, gostujoča predavateljica na Ekonomski fakulteti in partnerica v svetovalnem podjetju Analysis and Advisory Group, gospa Melita Sekulovska, regionalna koordinatorka EF v Skopju, Marjan Smonig in Zdenko Rojec.

V sredo, 15. junija so študenti nadaljevali obisk v podjetju Riko d.o.o., kjer jih je nagovoril predsednik Alumnija EF, gospod Janez Škrabec, njegovi sodelavci pa so predstavili delovanje podjetja v mednarodnem okolju ter njegovo trajnostno naravnanost.

V četrtek, 16 junija se bodo študenti pridružili kolegom programa IMB na predavanju “Digitalna transformacija podjetja ISKRA d.d.”, ki ga bo izvedel Klemen Šešok, lastnik podjetja ter se udeležili predstavitve delovanja Konfucijskega inštituta na Ekonomski fakulteteti.


Image gallery:

Publish your comment: