EF » EFnet » Napovedujemo » Akademija vodenja: Vodja je steber ekipe

Akademija vodenja: Vodja je steber ekipe

08.07.2022

Učinkovito vodenje je temelj za uspešno poslovanje podjetja in odnose med zaposlenimi. Večji poudarek kot daje vodja razvoju in nadgraditvi vodstvenih kompetenc, bolj bodo zaposleni zadovoljni in lažje jih bo motivirati pri doseganju skupnih ciljev. Zato je zelo pomembno, da se vodje nenehno izobražujejo in nadgrajujejo svoje vodstvene kompetence.

Če ste tudi vi na svojem delovnem mestu vodja in si želite nadgraditi, razviti ter osvojiti kompetence vodenja, vam predstavljamo celostni program Akademija vodenja. Gre za akademijo, ki je sestavljena iz šestih modulov, kjer boste skozi inovativne učne pristope pridobili nova znanja, ki vas bodo oblikovala v še bolj uspešne in učinkovite vodje.

Komu je akademija namenjena?

Managerjem, podjetnikom, strokovnjakom ali agentom, ki si želijo osebne in karierne rasti na vodstvenem področju. Skozi različne inovativne učne pristope in z aktivnim sodelovanjem bodo udeleženci nadgradili kompetence vodenja, komunikacije in motivacije zaposlenih, time managementa ter obvladovanja osebne energije.

Zaradi izjemnega zanimanja po ponovni izvedbi smo na Centru poslovne odličnosti Ekonomske fakultete razpisali novi termin za Akademijo vodenja, in sicer  8., 9. in 10. ter 15., 16. in 17. november 2022, od 9:00 do 12:15 ure, online. Skozi šest modulov boste imeli priložnost slišati in spoznati številne domače predavatelje ter strokovnjake, ki imajo vrsto izkušenj s področja vodenja različnih ekip.

Teme modulov:

1. modul: Odgovornost, time management, samoorganizacija ter povezovanje 

2. modul: Učinkovita komunikacija za uspešno sodelovanje 

3. modul: Zavzetost, motivacija in dobri odnosi na delovnem mestu

4. modul: Integriteta in etika 

5. modul: Avtentično vodenje mednarodnih ekip v času sprememb

6. modul: Igra vlog s področja vodenja in različnih vodstvenih situacij 

Več informacij o akademiji in prijavnica >>>


Publish your comment: