EF » EFnet » Napovedujemo » Delavnica za študente 1. letnika magistrskega študija 2022

Delavnica za študente 1. letnika magistrskega študija 2022

22.09.2022

Drage študentke in študenti 1. letnika magistrskih programov,

obveščamo vas, da pripravljamo delavnico, ki je namenjena prav vam, za lažji vstop v novo študijsko leto. Ponosni smo, da ste si za nadaljevanje študija na 2. stopnji izbrali prav Ekonomsko fakulteto.

Delavnica bo potekala v četrtek, 6. oktobra 2022 ob 17. uri, v živo v Veliki dvorani Ekonomske fakultete. Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku.

Za tuje študente pripravljamo delavnico v angleškem jeziku, ki bo potekala na isti dan ob isti uri, v živo v Lila dvorani in hkrati po spletu.

Na dogodku bosta vodja službe za študijske zadeve mag. Smiljana Zajec in študent – tutor predstavila vse pomembne splošne informacije, ki jih magistrski študenti potrebujete za študij na EF: način študija v študijskem letu 2022/2023, digitalna identiteta, Študent-net, urniki, Canvas ipd.

Delavnica je v prvi vrsti namenjena študentom, ki ste dodiplomski študij opravili na drugi fakulteti. Seveda pa ste vabljeni tudi naši študenti, z diplomo Ekonomske fakultete. Prijazno vabljeni, da se nam pridružite in ste o vsem obveščeni že pred začetkom študijskega leta.


Publish your comment: