EF » EFnet » Novice » Sprejem brucev na Ekonomski fakulteti

Sprejem brucev na Ekonomski fakulteti

05.10.2022

V petek, 30. 9. 2022, je nova generacija študentov prvič sedla v klopi v Veliki dvorani Ekonomske fakultete. Ob določeni meri vznemirjenja je bilo vidno tudi navdušenje nad novimi doživetji, ki jih čakajo v naslednjih letih študija na naši fakulteti.

“Fakulteta nas je s svojo moderno podobo povsem prevzela in nam vlila motivacijo za učenje, prav tako nas je navdušilo njeno delovanje na mednarodni ravni, saj ponuja ogromno izbiro mednarodnih izmenjav,” je o svojem prvem vtisu povedala ena od bruck. Ob vhodu so jih pričakali študenti višjih letnikov, ki so predstavili svojo izkušnjo šolanja in številne priložnosti za udejstvovanje v obštudijskih aktivnostih.

Zbrane je s koristnimi nasveti za študij spodbudila tudi dekanja Ekonomske fakultete, prof. dr. Metka Tekavčič. Nato so jih nagovorili tudi profesorji, ki so novopečene študente spomnili na trdo delo, ki jih čaka, a kljub temu obljubili, da jih bodo na preizkušnje skušali kar najbolje pripraviti. Študente je nagovoril tudi alumni EF Uroš Ferlin, ki je na podlagi svojih izkušenj dokazal, da je kljub vsem težavam cilje mogoče doseči.

Skupnemu sprejemu so sledile še predstavitve v manjših skupinah, v katerih bodo študenti med študijem spoznavali drug drugega in življenje študenta Ekonomske fakultete.

EFnews


Image gallery:

Publish your comment: