EF » EFnet » Novice » Nagrade Banke Slovenije

Nagrade Banke Slovenije

29.11.2022

V Banki Slovenije so tudi letos podelili nagrade za najboljša zaključna dela študentov s finančnega področja. Izbirna komisija je izmed devetih prijavljenih del izbrala tri najboljša magistrska dela in eno doktorsko delo.  Nagrade so prejeli:

Jernej Kadivnik, mag. ekon. ved, za delo z naslovom The Impact of Monetary Policy on US Equity Market during Covid-19 Pandemic pod mentorstvom prof. dr. Saša Polanca, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani.

Gorazd Govekar, mag. posl. ved, za delo z naslovom Posojilna aktivnost javno kotirajočih evropskih bank v obdobju pandemije COVID-19 pod mentorstvom prof. dr. Mateja Marinča, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani.

Evgen Brenčič, mag. posl. ved, za delo z naslovom Dejavniki visokotehnološkega izvoza držav članic EU pod mentorstvom prof. dr. Katje Zajc Kejžar, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani.

Aida Ćehajić, doktorica znanosti, za delo z naslovom Financiranje bank, kreditna rast in makrobonitetna regulacija pod mentorstvom prof. dr. Marka Košaka, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani.

 

Iskrene čestitke vsem nagrajencem!


Publish your comment: