EF » EFnet » Novice » Prijave na Zlati boben so odprte

Prijave na Zlati boben so odprte

16.03.2023

Zlati boben, mednarodni festival kreativnosti, vabi oglaševalce, agencije, medijske agencije in druge strokovnjake za tržno komuniciranje, da do 21. avgusta prijavijo svoja najboljša dela v enega najbolj priznanih mednarodnih tekmovanj kreativnosti. Nagrade bodo slavnostno podeljene 10. oktobra 2023 v Portorožu.

Prijave v tekmo bodo potekale vse do 21. avgusta 2023. Prijavitelji lahko prijavijo vsa dela, ki so bila objavljena, predvajana ali prvič izvedena med 16. avgustom 2022 in 21. avgustom 2023.

Festival je letos odprl prijave za Dansko, Norveško, Švedsko in Švico, k tekmi pa je dodal tudi povsem nov tekmovalni steber kreativna medijska odličnost, ki je namenjen kreativnim delom z izjemno medijsko strategijo, ciljem in izvedbo. Z njim festival uvaja tudi novo nagrado za najboljšo medijsko agencijo leta.

Na novo je tekmovanju dodana tudi sekcija “Game Changer”, namenjena kampanjam, ki izzivajo tradicionalne načine oglaševanja. To je tudi edina sekcija, ki je odprta za dela iz celega sveta.

Prijavitelji lahko svoja dela prijavijo v šest različnih sekcij: enokanalne komunikacije, večkanalne komunikacije, obrtna odličnost, kreativna medijska odličnost, kreativna poslovna odličnost in posebno sekcijo vseh žirij.

Festival Zlati boben je vključen na lestvico WARC Creative Rankings, ki sledi rezultatom festivalov kreativnosti po vsem svetu in deluje kot merilo za ustvarjalno odličnost.

Več o tekmovanju Zlati boben preberite tukaj.

Tekmovanje za mlade bobnarje

Mladi kreativci do 30. leta starosti imajo ponovno priložnost preizkusiti in pokazati svoje sposobnosti na tekmovanju za mlade bobnarje, ki vsako leto poteka v sklopu festivala Zlati boben v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo.

Letošnji natečaj z naslovom “Zmenek z mojstrovino” išče najboljšo idejo za plakat. Zmagovalec bo prejel denarno nagrado v višini 1.000 EUR in brezplačno vstopnico za udeležbo na festivalu Zlati boben.

Petčlansko žirijo tekmovanja mladih bobnarjev vodi Mykola Kovalenko, ustanovitelj in direktor oblikovanja, Mykola Kovalenko Studio, Ukrajina/Slovaška.

Več informacij o tekmovanju za mlade bobnarje je na voljo tukaj.

Več o festivalu pa si lahko preberete v priponki. 

 

 


Publish your comment: