EF » EFnet » Novice » Bliža se rok za prijavo na doktorski študij

Bliža se rok za prijavo na doktorski študij

07.06.2023

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani vabi študente k vpisu na doktorski študijski program Ekonomske in poslovne vede. Program je namenjen vsem, ki želijo svoje znanje dopolniti z najnovejšimi znanstvenimi dognanji na vseh področjih ekonomije in poslovnih ved in njunih ožjih usmeritev. Ekonomska fakulteta UL je trojno akreditirana mednarodna šola (EQUIS, AACSB, AMBA) in se s tem uvršča med 1 % najboljših poslovno-ekonomskih šol na svetu. Poleg tega je tudi članica evropske mreže doktorskih programov EDAMBA.

Več informacij o doktorskem programu lahko dobite na spletni strani http://www.ef.uni-lj.si/content/static_english/izobrazevanje/doktorsko/home.asp ali pa se obrnete na kontaktni osebi: petra.vranjes@ef.uni-lj.si in sanja.durasevic@ef-uni-lj.si.

Kandidati za vpis morajo najkasneje do vključno 19. junija 2023 elektronsko preko informacijskega sistema eVŠ izpolniti in oddati prijavo za vpis v doktorski program ter vsa k prijavi zahtevana dokazila. Dodatne informacije o prijavi in vpisu so dostopne na http://www.ef.uni-lj.si/doktorsko/prijava_in_vpis.


Publish your comment: