EF » EFnet » Napovedujemo » Opolnomočite ekipe s projektnim managementom

Opolnomočite ekipe s projektnim managementom

03.08.2023

Organizacije in zaposleni, ki učinkovito in strukturirano vodijo projekte, imajo manj kot 20 odstotkov propadlih projektov. Pravilna metodologija in način vodenja sta ključ za:

  • USPEŠNO zaključevanje projektov in doseganje strateških ciljev,
  • UČINKOVITO obvladovanje časa in denarja,
  • VEČJO MOTIVIRANOST zaposlenih.

Na Centru poslovne odličnosti Ekonomske fakultete (CPOEF) zarade velikekga zanimanja pripravljamo že drugo izvedbo praktinčne delavnice Projektni management.

Kaj je cilj delavnice?

Spoznali boste klasične linearne in agilne metodologije vodenja projekta, večji poudarek pa bo predvsem na najbolj popularni metodologiji Scrum. Vse to boste spoznali s pomočjo številnih praktičnih primerov in najpogostejših napak, ki se jim lahko izognite. Cilj je osvojiti uporabna znanja za vodenje kakršnegakoli projekta z vajami in orodji, ki vam lahko pri delu pomagajo.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki ste kakorkoli vpleteni v vodenje projektov, manjših in enostavnejših ali večjih in kompleksnejših. Primerna je tudi za začetnike, kot tudi za tiste, ki že delate na projektih, a bi želeli svoje znanje nadgraditi.

Kdo bo z vami širil svoje znanje in izkušnje?

Znanje in izkušnje bo z vami delil Rok Zevnik, podjetnik, IT strokovnjak in svetovalec. V podjetju Fin-Pro d.o.o., ki je v Sloveniji največji ponudnik laboratorijskih informacijskih sistemov, je pomočnik direktorja in odgovoren za vodenje razvojnih projektov. Je tudi ustanovitelj informacijsko svetovalnega podjetja Trogon d.o.o.

Več informacij in prijavnica >>>


Publish your comment: