EF » EFnet » Napovedujemo » Vabilo na dogodek Ko podnebna tveganja postanejo realnost

Vabilo na dogodek Ko podnebna tveganja postanejo realnost

13.09.2023

Vabimo vas na dogodek Ko podnebna tveganja postanejo realnost, ki bo v torek, 10. oktobra 2023, med 9.30. in 11.30, v hotelu Occidental Ljubljana. Prijavite se lahko na tej povezavi . Informacije o dogodku so tudi na spletni strani Chapter Zero Slovenia tukaj.

Dogodek je odprt le za člane organov vodenja in nadzora, število mest na dogodku je omejeno. Prijava v članstvo v Chapter Zero Slovenia je na voljo tukaj.

Letos je bila prof. dr. Adriana Rejc Buhovac kot predstavnica Ekonomske fakultete UL povabljena v delovno skupino Chapter Zero Slovenia, ki ga je Britansko-slovenska gospodarska zbornica ustanovila z nekaj drugimi deležniki z namenom ozaveščanja ter izobraževanja slovenskih managerjev in nadzornikov o podnebnih spremembah. 18. aprila 2023 smo imeli ustanovno srečanje pod pokroviteljstvom predsednice RS, dr. Nataše Pirc Musar, odtlej pa načrtujejo različne dogodke. Člani delovne skupine kreirajo vsebine, hkrati pa pomagajo pri širjenju ozaveščenosti o nujnosti ukrepanja na okoljskem področju.

 

 


Publish your comment: