EF » EFnet » Napovedujemo » Zimska šola GSERM Ljubljana (8.–19. januar 2024)

Zimska šola GSERM Ljubljana (8.–19. januar 2024)

07.09.2023

Obveščamo vas, da je partnerska institucija Univerza v St. Gallnu že odprla prijave za zimsko šolo GSERM Ljubljana, ki se bo izvedla na Ekonomski fakulteti. Program je namenjen podiplomskim in doktorskim študentom, mladim raziskovalcem kot tudi strokovnjakom in specialistom iz različnih področij, ki želijo nadgraditi svoja znanja in kompetence.

Ne zamudite te izjemne priložnosti in se do 30. novembra prijavite na enega ali dva predmeta, ki se bodo izvedli v sledečih terminih:

8. – 12. januar 2023:

Online Behavioral Research (Gabriele Paolacci, Rotterdam School of Management, Erasmus University, the Netherlands)

Bayesian Data Analysis (Ryan Bakker, University of Essex, United Kingdom)

Machine Learning with R – Introduction (Brett Lantz, Sony Interactive Entertainment, San Diego, California, United States)

15. – 19. januar 2023:

Generative AI with LLMs (Kunpeng Zhang, Smith School of Business, University of Maryland, United States)

Analyzing Panel Data (Christopher Zorn, Pennsylvania State University, United States)

Mediation, Moderation, and Conditional Process Analysis II (Amanda K. Montoya, University of California, Los Angeles, United States)

Vse informacije in spletna prijavnica so na voljo na spletni strani GSERM. Prijave zbirajo na Univerzi v St. Gallnu, zato se v primeru dodatnih vprašanj obrnite na gserm@unisg.ch.

Kotizacija za EF udeležence znaša za en predmet 1.000 CHF, za dva predmeta pa 1.900 CHF. Za prijave do 31. oktobra velja popust v višini 100 CHF.

V primeru, da bi za plačilo kotizacije koristili EF sredstva (IRD, IRS in drugo), se obrnite na Službo za Mednarodno sodelovanje (short.programmes@ef.uni-lj.si).


Image gallery:

Publish your comment: