EF » EFnet » EFnews » Svež začetek: Dogajanje na tradicionalni EF tržnici

Svež začetek: Dogajanje na tradicionalni EF tržnici

13.10.2023

V sredo, 11. oktobra, je Ekonomska fakulteta v Ljubljani znova zaživela v vsej svoji slavi s tradicionalno EF tržnico, ki se je odvila v atriju fakultete. Ta dogodek je postala nepogrešljiva odskočna deska v novo študijsko leto, ki je že v polnem teku. In kaj je boljše, kot začeti novo akademsko obdobje z obilico dobrot?

Organizatorji dogodka, Študentski svet in Študentska organizacija EF, se niso poigrali, saj je bil atrij Ekonomske fakultete ovit v vojn svežih burgerjev in slastnih palačink. S tem so poskrbeli, da so bili vsi obiskovalci siti in zadovoljni.

Kljub meglenim jutranjim uram se je dogodek izkazal za nepozabnega. Sonce je posijalo in napolnilo atrij z energijo, ki je bila pravšnja za uživanje študentov, preden jih zajamejo kolokviji in intenzivno študijsko delo.

EF tržnica pa ni zgolj priložnost za gurmanske užitke, ampak tudi odlična priložnost za študentska društva, da se predstavijo. Oktober je mesec, ko društva iščejo sveže obraze in nove člane. Na stojnicah so se poleg Povezanih EF predstavili Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije (ŠSDMS), Management Group, Društvo študentk poslovnih ved (DŠPV), Društvo študentov računovodstva in revizije (DŠRR), University Business Club (UBC) ter Mladi projektni managerji (MPM).

Poleg tega so se na tržnici predstavili tudi Karierni center EF in Alumni EF. Društva so aktivno promovirala članstvo in obiskovalce navduševala za prihajajoče dogodke.

Vrhunec dogodka pa je bila nagradna igra “Tour de EF“, ki je spodbudila udeležence, da obiščejo vse stojnice in sodelujejo v razburljivi igri. Nagradni boben je bil zelo pester, saj so lahko študenti prejeli vse od kart za Fanfaro,pa do letne vstopnice za Cedevito Olimpija.

Zaključimo lahko, da je EF tržnica resnično pomenila začetek novega akademskega leta, bogatega tako s študijskimi, društvenimi kot akademskimi dogodki. Tradicija živi naprej, vsako leto pa je boljša in bolj okusna.

Matej Mivšek, Efnews


Publish your comment: