EF » EFnet » Novice » IMB Alumni organizirali tradicionalno srečanje IMB skupnosti

IMB Alumni organizirali tradicionalno srečanje IMB skupnosti

01.12.2023

IMB Alumni so letos ponovno organizirali že tradicionalno srečanje sedanjih ter preteklih študentov programa IMB ter vseh sodelujočih profesorjev na programu.   

Letošnji dogodek je bil zelo poseben, saj so z njim proslavili 30-letnico programa ter odlično 57. mesto med najboljšimi magistrskimi programi na svetu v kategoriji »Master in Management« po Financial Times lestvici. Kljub temu, da je ta uspeh rezultat trdega dela in predanosti celotne IMB skupnosti, je letošnja uvrstitev neposreden rezultat sodelovanja 26. in 28. generacije študentov IMB v anketah Financial Times-a. 

Srečanje je bilo tudi priložnost za zahvalo in slovo od dosedanjega vodstva združenja Alumni MBA Radovljica (IMB Alumni) ter pozdrav in predstavitev novega vodstva. Zahvalili so se Žanu Tratarju, dosedanjemu predsedniku, za ves trud in energijo, vloženo v IMB Alumni združenje. Pozdravili pa so novega predsednika Domna Arneta Jelovčana ter mu zaželeli veliko zagona, energije ter svežih idej za vodenje združenja. 

Večer se je nadaljeval s predstavitvijo 31. generacije IMB študentov in dva izmed njih sta prejela štipendijo s strani Fundacije Alumni MBA Radovljica – Ustanove za štipendiranje. 

Ob koncu večera pa so si vsi ogledali ganljiv film, za katerega sta scenarij, snemanje in režijo prevzeli študentki 30. generacije IMB programa, Julia Vulić ter Inja Dovšak. V njem so bili prikazani utrinki iz vseh preteklih 30. generacij programa. 

IMB Alumni so odlično opravili svoje delo in združili IMB skupnost, ter skupaj praznovali letošnje mejnike.


Image gallery:

Publish your comment: