EF » EFnet » Novice » Univerza podelila priznanja strokovnim sodelavkam in sodelavcem

Univerza podelila priznanja strokovnim sodelavkam in sodelavcem

01.12.2023

V sklopu Tedna Univerze so na UL v četrtek, 30. novembra 2023, že šesto leto zapored podelili priznanja strokovnim sodelavkam in sodelavcem za pomemben prispevek k izboljšanju delovnih procesov in pozitivni klimi na članicah in rektoratu. Z naše fakultete so priznanje prejeli Tanja Osredkar, Danilo Pavšič in Petra Vranješ.

Prejemnice in prejemnike priznanj je nagovoril tudi rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Gregor Majdič. »Na Univerzi v Ljubljani je zaposlenih več kot 2000 strokovnih sodelavk in sodelavcev od skupno okoli 6500 vseh zaposlenih na Univerzi, kar kaže na to, kako dragoceni in nepogrešljivi so vaše delo in številne naloge, ki jih opravljate. Priznanja, ki jih podeljujemo danes, so priložnost, da stopite iz ozadja, da vam izrečemo vso pohvalo in zahvalo za vaša prizadevanja in vsakodnevno reševanje težav. S tem omogočate, da največja univerza v Sloveniji deluje brez zastojev, da lahko na njej z najbolj odličnimi standardi poučujemo, raziskujemo, študiramo.«

Prejemnice in prejemnike priznanj je nagovorila tudi Barbara Bergant Kaučič, vodja finančno-računovodske službe na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani in koordinatorka ključnih uporabnikov na projektu APIS za področje prodaje.

V imenu prejemnic in prejemnikov nagrad je občinstvo nagovorila Tamara Boh, vodja Centra vseživljenjskega učenja UL.

Tanja Osredkar na Ekonomski fakulteti skrbi za posebne študijske programe. Že samo ime pove, da ima opravka s posebnimi, zahtevnimi, strokovnimi, zaposlenimi študenti, ki želijo ob izvedbi študijskega procesa še nekaj več. In prav ta več prejmejo tudi v stikih in komunikaciji z njo. Skozi njeno delo se ves čas odražajo izjemna zavzetost, profesionalnost, natančnost, samostojnost in zanesljivost.

Danilo Pavšič je kot sodelavec Službe za informatiko Ekonomske fakultete skozi leta svojega delovanja postavil visoke standarde. S svojim pozitivnim odnosom je cenjen tako med strokovnimi sodelavci kot med pedagogi. S svojo predanostjo, skrbnostjo in prijaznostjo pa je neprecenljiv del kolektiva. Njegova osebnost in delo sta nam lahko vsem za zgled in spodbudo.

Petra Vranješ je na Ekonomski fakulteti zaposlena od leta 2005, in sicer v Enoti za doktorski študij, kjer koordinira vse procese ‒ od izbirnih postopkov za študente do študija. V dolgoletni karieri je sodelovala pri pripravi številnih dokumentov in pravilnikov na doktorskem študiju ter aktivno spremlja vse institucionalne in zakonske spremembe področja. Več o prejemnikih priznanj si preberite na spletni strani Univerze v Ljubljani.

Več o prejemnikih priznanj si preberite na spletni strani Univerze v Ljubljani.

Sodelavkama in sodelavcu iskreno čestitamo za dobljena priznanja.


Publish your comment: