EF » EFnet » Novice » Projekt INDUSAC: priložnost sodelovanja študentov s podjetji

Projekt INDUSAC: priložnost sodelovanja študentov s podjetji

18.01.2024

V okviru projekta INDUSAC vabimo študente vseh smeri in programov k sodelovanju v 3- do 6-članskih mednarodnih skupinah za reševanje konkretnih izzivov podjetij, pri čemer pridobijo:

  • izkušnje pri sodelovanju s podjetji
  • mednarodna poznanstva
  • do 1000 EUR bruto/študenta

Trenutno je objavljenih preko 70 različnih izzivov, ki so objavljeni na platformi INDUSAC in številni izmed njih vključujejo teme, ki so po vsebini namenjene študentom Ekonomske fakultete (poslovni načrti, tržne analize, priprava tržnih kampanj, razvoj poslovnih modelov, določanje potreb potrošnikov in podobno). Na platformi so svoje izzive objavila poleg slovenskih tudi evropska in druga podjetja.

Študentje se po izboru izziva (1) registrirajo na platformi INDUSAC, (2) nato se pri izbranem izzivu pridružijo skupnosti Slack, poiščejo kanal z imenom tega izziva in se tam povežejo z drugimi študenti. Mednarodno skupino lahko sestavijo tudi na druge načine, ne nujno preko skupnosti Slack. Mednarodna skupina nato (3) pripravi motivacijsko pismo (krajši življenjepis – opis znanj), ki ga odda podjetju do 31. januarja 2024 preko platforme INDUSAC. Izziv pričnejo reševati, če jih podjetje izbere.

Podrobnejše informacije, skupaj s pogoji sodelovanja, so objavljene na spletni strani projekta, prav tako pa tudi v razpisu za študente, za kakršnakoli vprašanja pa smo na voljo preko elektronskega naslova indusac@ijs.si.

Rok za prijavo je 31. januar 2024, vendar v prvem koraku po formiranju mednarodne skupine študentje oddajo le motivacijsko pismo (krajši življenjepis).


Image gallery:

Publish your comment: