EF » EFnet » Novice » Zimska šola GSERM ponovno na Ekonomski fakulteti

Zimska šola GSERM ponovno na Ekonomski fakulteti

10.01.2024

Na Ekonomski fakulteti po treh letih ponovno gostimo zimsko šolo GSERM Ljubljana, ki jo izvajamo v sodelovanju s švicarsko partnersko institucijo University of St. Gallen.  Zimska šola je namenjena doktorskim študentom in mladim raziskovalcem kot tudi strokovnjakom in specialistom iz različnih področij.  

24 udeležencev iz 7 držav posluša predmeta Machine Learning with R in Online Behavioral Research. Gostujoča predavatelja sta Gabriele Paolaci iz Erasmus University, Rotterdam School of Management (the Netherlands) in Brett Lantz iz Sony Interactive Entertainment (United States).

GSERM programi slovijo kot odlična priložnost za mreženje, zato smo za udeležence organizirali bogat obštudijski program, da lahko bolje spoznajo Ekonomsko fakulteto in mesto Ljubljana.

V tednu od 15. do 19. januarja se bosta preko spleta izvedla še dva predmeta, in sicer Generative AI with LLMs in Analyzing Panel Data. Predavala bosta Kunpeng Zhang (Smith School of Business, University of Maryland, United States) in Christopher Zorn (Pennsylvania State University, United States).


Image gallery:

Publish your comment: