EF » EFnet » Novice » Komunikacija ekonomske znanosti v StudiuEF

Komunikacija ekonomske znanosti v StudiuEF

07.02.2024

Ekonomska fakulteta (UL EF) začenja z novim projektom, v katerem bo angažirana ekonomska znanost postavljena v središče dialoga o ključnih ekonomskih politikah in njihovem vplivu na kakovost življenja v Sloveniji.

StudioEF bo proaktivno izpostavljal stališča in aktualnost znanja s področja ekonomije na UL EF, opozarjal na ključne izboljšave ali slabosti v odločitvah ekonomske politike ter odpiral prostor za strokovne diskusije. Projekt bo poudarjal kakovost in odličnost v svetovanju gospodarstvu, pedagoškem delu in širšem družbeno-ekonomskem razvoju, s ciljem prispevati k večji vidnosti in uveljavitvi ekonomske znanosti.

Projekt je rezultat partnerstva med Ekonomsko fakulteto in Slovensko tiskovno agencijo (STA), ki v skupnem projektu ciljata na poglobljeno obravnavo aktualnih družbenih vprašanj skozi video pogovore z raziskovalci in profesorji UL EF.

Vabimo vas k ogledu prvega video pogovora s prof. dr. Aljošo Valentinčičem, rednim profesorjem za področje denarja in financ na UL EF. Pogovor je tekel o ljudskih obveznicah in raziskavah v Vedenjskem laboratoriju.

Pogovori bodo izhajali enkrat mesečno, da ne boste zamudili nobenega od njih se naročite na YouTube kanal Ekonomske fakultete.


Image gallery:

Publish your comment: