EF » EFnet » Napovedujemo » Rok za oddajo prispevkov za mednarodno konferenco Društva slovenska akademija za management podaljšan do 1. marca 2024

Rok za oddajo prispevkov za mednarodno konferenco Društva slovenska akademija za management podaljšan do 1. marca 2024

12.02.2024

Z veseljem delimo poziv (call for papers) za 7. mednarodno konferenco o managementu in organizaciji, ki jo organizira Društvo SAM – tokrat (v soorganizacijo naše Ekonomske fakultete ter tamkajšnje Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Beogradu, ki nastopa kot soorganizator) v Beogradu 20. in 21. junija 2024. 

Rok za oddajo povzetkov člankov (500–1000 besed) smo podaljšali na 1. marca 2024. Na konferenci bo eden od osrednjih govornikov Arnold Bakker, ki je en najbolj citiranih raziskovalcev s področja organizacijskega vedenja/psihologije, poleg njega pa še Alex Stajković, Jelena Žikić, Miguel Pina e Cunha ter Medhanie Gaim. Poleg teh govorcev bosta Ivana Milošević in Ivan Zupic izvedla delavnice s področja različnih metod kvalitativnega raziskovanja in analize podatkov, v programu konference pa načrtujemo tudi delavnico za prenos raziskovalnih ugotovitev v prakso (z udeležbo predstavnikov poslovne sfere) in delavnico za razvoj idej doktorskih študentov (ki lahko namesto povzetkov pošljejo tudi zgolj osnutke svojih raziskovalnih idej). 

Več informacij si lahko preberete na tej povezavi.


Image gallery:

Publish your comment: