EF » EFnet » Napovedujemo » Ultra znanje za zeleno prihodnost spremenite v Knowledge Matters: Povezovanje vodenja, komunikacije in inovativnosti za trajnostni napredek

Ultra znanje za zeleno prihodnost spremenite v Knowledge Matters: Povezovanje vodenja, komunikacije in inovativnosti za trajnostni napredek

21.05.2024

Hočemo ali nočemo, živimo v času hitrih in velikih sprememb in mnogo njih je povezanih s trajnostjo. Univerze so mesto znanja, kjer se sooblikujejo tudi ideje in vrednote prihodnjih generacij. Če kje, potem na Univerzi verjamemo, da znanja ni nikoli preveč in tudi, da je znanje osnova za reševanje najzahtevnejših izzivov.

Na Ekonomski fakulteti organiziramo krajše izobraževanje in usposabljaje Ultra znanje za zeleno prihodnost, ki je namenjen zaposlenim Univerze v Ljubljani, tako strokovnim kot pedagoškim sodelavcem. Krajše izobraževanje je v celoti posvečen aktualnim vsebinam s področja trajnosti. Vključuje pester nabor vsebin s področja zelenega prehoda, kot so:

  • trajnostna strategija,
  • trajnostno vodenje, 
  • splošni management,
  • management sprememb in inovativnosti,
  • novi poslovni modeli (npr. koncept krožne ekonomije),
  • digitalizacija, itd.

V 3 dneh, od 11. do 13. junija 2024, se bo zvrstilo 18 kratkih delavnic z različnih področij.

Program si lahko popolnoma prilagodite po svojih potrebah in željah ter izberete tiste vsebine, ki vam predstavljajo dodano vrednost za opravljanje vašega dela. 1. in 2. dan bodo delavnice potekale preko spleta, 3. dan pa v živo v prostorih Ekonomske fakultete.

Udeležba je popolnoma brezplačna, vabimo vas, da si več o programu preberete tukaj.

Prijava: tukaj >>>.

V kolikor se udeležite vsaj treh delavnic in izkažete doseganje učnih izidov na posamezni delavnici, se vam le-te upoštevajo pri potrdilo o opravljenem usposabljanju za mikrodokazila Knowledge Matters: Povezovanje vodenja, komunikacije in inovativnosti za trajnostni napredek.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter Evropska unija – NextGenerationEU.


Image gallery:

Publish your comment: