EF » EFnet » Novice » 2. Študentska poslovna konferenca

2. Študentska poslovna konferenca

28.02.2005,

Na Ekonomski fakulteti je potekala 2. Študentska poslovna konferenca. Namen konference je prikazati uporabnost in učinkovitost sodelovanja med izobraževanjem in poslovno skupnostjo.
Letošnja Študentska poslovna konferenca je odprla svoja vrata tudi vsem študentom Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru, Univerze na Primorskem ter ostalim samostojnim viskošolskim zavodom, ki so želeli predstaviti svoja raziskovalna dela; poslovne primere in projekte, poslovne načrte, diplomska, specialistična in magistrska dela, ki rešujejo neposredne poslovne probleme. Komisija je imela težko delo, saj so bila vsa dela izjemno dobra.

Poleg predstavitve le teh, je potekala tudi okrogla miza, kjer so mag. Žiga Debeljak, Gorenje d.d., mag. Aleš Ekar, Merkur d.d., Aleša Kandus, Medex d.d., Dean Mikolič, P&S svetovanje in Alenka Mozetič Zavrl, Don Don d.o.o. razpravljali na temo »Kako sem uspel?« Dogodek je bil zaokrožen s podelitvijo nagrad najboljše ocenjenim delom v posamezni kategoriji, gospod Aljoša Tomaž (A Banka) pa je spregovoril o Pričakovanih spremembah v razvoju slovenskega bančništva. Predstavila se je tudi skupina SIFE (Students in free Enterprise), ki se lahko pohvali z uspehom na lanskoletnem svetovnem prvenstvu v Barceloni. Organizatorji Študentske poslovne konference so poskrbeli tudi za zaključno družabno srečanje, kjer so udeleženci med seboj v sproščenem vzdušju primerjali svoja spoznanja in izkušnje.


Related news

Publish your comment: