EF » EFnet » Novice » 5. Gospodarski izziv z naslovom Sportina Group: Shopping prihodnosti se je končal

5. Gospodarski izziv z naslovom Sportina Group: Shopping prihodnosti se je končal

15.05.2007

V prijetnem vzdušju Plave dvorane Ekonomske Fakultete v Ljubljani se je v sredo 9.5.2007 ob 19.00 zaključil že peti Gospodarski izziv. Dogodek je povezoval vodja Gospodarskega izziva Jure Zadravec, gostje iz podjetja Sportina, direktor Patrik Zupančič, direktor marketinga Artur Mužič in direktorica kadrovske službe mag. Irena Deželak, pa so navzočim pojasnili svoje odločitve glede nagrajencev in povedali nekaj o možnostih za implementacijo predlaganih rešitev in sodelovanja nagrajencev s podjetjem v prihodnje.

Na tokratnem Gospodarskem izzivu je bilo oddanih 37 študij, ki jih je pripravilo 123 avtorjev iz 21 različnih fakultet in izobraževalnih ustanov. Napisali o skupno 1374 strani na več kot 1GB prostora. Prvo uvrščena ekipa je prejela 4.000 EUR, drugo uvrščena 2.000 EUR in tretje uvrščena ekipa 1.000 EUR izplačanih v nakupnih bonih podjetja Sportina Group. Ker so se potrudili vsi tekmovalci, jim je podjetje Sportina Group podarilo enoletno člansko kartico z 10% popustom v vseh njihovih trgovinah.

1. mesto so osvojili: Jože Levstik (Akademija za likovno umetnost), Matej Bizjak (Ekonomska fakulteta) in Matjaž Bizjak (Akademija za likovno umetnost)

2. mesto sta osvojila: Marko Koterle (Ekonomska fakulteta) in Danijel Stojkovič (Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo)

3. mesto so osvojili: Majda Taslidža (Ekonomska fakulteta), Krešimir Gotovac (Ekonomska fakulteta) in Svit Merc (Fakulteta za arhitekturo)


Image gallery:

Publish your comment: