EF » EFnet » Novice » Sedme Trimove raziskovalne nagrade

Sedme Trimove raziskovalne nagrade

02.06.2008

Trimo je konec maja na slavnostni podelitvi v galeriji Božidar Jakac v Kostanjevici na Krki že sedmič zapored podelil tradicionalne Trimove raziskovalne nagrade za najboljša diplomska, specialistična in magistrska dela ter doktorske dizertacije. V okviru letošnjega natečaja so bila priznanja podeljena 13 doktorskim disertacijam, 5 specialističnim in magistrskim ter 33 diplomskim delom, in sicer iz sedmih evropskih držav. Nagrajenci prihajajo tudi z Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.

»Trimove raziskovalne nagrade predstavljajo svojevrsten primer stapljanja teorije in prakse ter nudijo priložnost, da si gospodarstvo in znanost podata roke. Pomen te sinergije potrjuje število prijavljenih del na razpis. Trimovo raziskovalno nagrado je v sedmih letih prejelo več kot dvesto nagrajencev iz 37 fakultet iz devetih držav,« je v svojem nagovoru poudarila glavna direktorica Tatjana Fink.

Nagrajenci sedmih Trimovih raziskovalnih nagrad z Ekonomske fakultete so:

- za diplomska dela: Gregor Goslar (mentorica prof. dr. Vesna Žabkar), Aleksandra Šobota (mentorica prof. dr. Metka Tekavčič) in Urška Tori (mentorica prof. dr. Maja Makovec Brenčič)
- za specialistična dela: Mojca Cvirn (mentorica doc. dr. Mateja Drnovšek)
- za doktorske disertacije: Robert Kaše (mentorica prof. dr. Nada Zupan), Igor Prodan (mentorica doc. dr. Mateja Drnovšek) in Miha Škerlavaj (mentor prof. dr. Vlado Dimovski).


Related news

Publish your comment: