EF » EFnet » Poslovna izobraževanja » 2. Strateška konferenca o trgovini

2. Strateška konferenca o trgovini

09.10.2008,

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani in Trgovinska zbornica Slovenije sta organizirali v Kongresnem centru Brdo pri Kranju 2. Strateško konferenco o trgovini. Tema letošnje konference je bila Trikotnik rasti: kupci, trgovci, dobavitelji. Slavnostni govornik letošnje konference je bil predsednik države dr. Danilo Türk, udeležence pa sta uvodoma nagovorila predsednik Trgovinske zbornice g. Bojan Papič in dekan Ekonomske fakultete prof. dr. Dušan Mramor.

Okrogli mizi sta vodili dr. Maja Makovec Brenčič in dr. Tanja Dmitrovič. Profesorica dr. Maja Makovec Brenčič je vodila razpravo na temo Slovenski porabnik: njegovo mnenje in vedenje, docentka dr. Tanja Dmitrovič pa okroglo mizo na temo Verige v trgovini – vertikalni odnosi kot globalni in lokalni izziv za kupce in proizvajalce.

Udeleženci so ob koncu razpravljali še na okrogli mizi z naslovom Kupci, trgovci, dobavitelji: kjer se srečajo kupna moč, konkurenčnost in kakovost, ki jo je vodil Peter Frankl s časnika Finance. Konferenco je z govorom zaključila izvršna direktorica TZS, ga. Mariča Lah, ki je izpostavila ključne ugotovitve posameznih vsebin.


Related news

Publish your comment: