EF » EFnet » Posel in ekonomija » Predstavitev zaposlitvenih možnosti ter opravljanja praks v podjetju PRO PLUS, d.o.o.

Predstavitev zaposlitvenih možnosti ter opravljanja praks v podjetju PRO PLUS, d.o.o.

30.11.2009

V organizaciji CERŠ-a je v ponedeljek, 30. novembra 2009 na Ekonomski fakulteti potekala predstavitev zaposlitvenih možnosti in možnosti opravljanja strokovnih praks v podjetju PRO PLUS, d.o.o. iz Ljubljane. Podjetje je predstavila ga. Mirjam Trebše, vodja kadrovske službe, predstavitve pa se je udeležilo 35 študentov Ekonomske fakultete.

Njihov program študentskega dela študentom zaključnih letnikov omogoča, da izkusijo poslovni svet že v času, ko končujejo študij. Ponujajo jim možnost opravljanja strokovne prakse, pod vodstvom mentorja, ki jih usmerja in jim pomaga z informacijami v podjetju. Prav tako so deležni izobraževanja in uvajanja v delo z njihovimi sistemi in orodji.

Namen podjetja PRO PLUS d.o.o. je sodelovati in spoznati študente ekonomije in poslovnih ved različnih smeri (trženje, finance, računovodstvo in revizija, poslovna informatika, podjetništvo, management, …) še v času študija in nekaterim po končanem študiju ponuditi možnost prve redne zaposlitve.

PRO PLUS, d.o.o. je vodilna mednarodna multimedijska hiša na televizijskem in internetnem področju v Sloveniji. Poleg dveh komercialnih televizijskih programov v Sloveniji ustvarjajo tudi vodilno medijsko spletno stran 24ur.com.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: