EF » EFnet » Posel in ekonomija » Predstavitev zaposlitvenih možnosti: Bisnode d.o.o.

Predstavitev zaposlitvenih možnosti: Bisnode d.o.o.

17.03.2010

V organizaciji CERŠ-a je dne 16.03.2010 na Ekonomski fakulteti potekala predstavitev zaposlitvenih možnosti v podjetju Bisnode d.o.o. iz Ljubljane.

Bisnode, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije, je vodilni ponudnik poslovnih informacij v slovenskem gospodarskem prostoru. Je del mednarodne skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij s sedežem v Stockholmu. Bisnode AB je na evropskem trgu poslovnih informacij prisoten že od leta 1989. Skupina ima podjetja v 20 evropskih državah in zaposluje 3.400 ljudi.

Vrednote podjetja Bisnode so podjetniški in zmagovalni duh, usmerjenost k stranki in stremljenje k celovitosti. Vizija podjetja je, biti vodilni dobavitelj digitalnih informacij v Sloveniji ter s poslovnimi in bonitetnimi informacijami pomagati našim strankam povečati prodajne rezultate, zmanjševati tveganje pri poslovanju ter izboljšati poslovne odločitve.
V podjetju je kadrovska politika usmerjena v kadrovanje študentov Ekonomske fakultete, dodiplomskih in podiplomskih programov, smeri: trženje, računovodstvo, revizija in finance. Prednostno sodelujejo s študenti višjih letnikov. S študenti vzpostavljajo dolgoročno sodelovanje za njihovo delo na različnih delovnih mestih in projektih. Študentom omogočajo tudi sklepanje rednega delovnega razmerja, v kolikor obstoja obojestranski interes.

Zaposlitvene možnosti, način kadrovanja in razvoja kariere v podjetju Bisnode d.o.o. sta predstavili direktorica Maria Anselmi in vodja HR Vesna Mrazič. Svoje izkušnje z delom v Bisnode d.o.o. pa so predstavili tudi trije študentje Ekonomske fakultete, ki že delajo v navedenem podjetju. Tokratne predstavitve se je udeležilo 35 študentov.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: