EF » EFnet » Novice » Podelitev fakultetnih Prešernovih nagrad, priznanj in pohval

Podelitev fakultetnih Prešernovih nagrad, priznanj in pohval

08.12.2010, ,

V torek, 7. decembra 2010 je na Ekonomski fakulteti v Plavi dvorani potekala slovesna podelitev fakultetnih Prešernovih nagrad, priznanj in pohval.

Naše najboljše študente je najprej nagovoril dekan, prof. dr. Dušan Mramor. Zbranim je čestital za dosežke in jim obenem svetoval, naj dobro izkoristijo priložnost za uspešno kariero. Nagrade, priznanja in pohvale sta nato podelila prodekan za znanstveno-raziskovalno delo in doktorski študij, doc. dr. Aljoša Valentinčič ter predstojnik Službe za študijske zadeve, Tilen Balon. Program je povezovala Monika Lapanja, vodja korporativnega komuniciranja na EF. Seznam prejemnikov si lahko ogledate v priponki.

Dogodek je popestrila violinistka Natalija Čabrunić Pfeifer, ki je izvajala skladbi Mađarski ples št. 5 in White christmas.

Študente sta po koncu prireditve čakala pogostitev in druženje.

Naj omenimo še prejemnika Prešernove nagrade Univerze v Ljubljani, ki jo je v sredo, 1. decembra 2010 na UL prejel študent Ekonomske fakultete, Saša Batistič, in sicer za magistrsko delo Razvoj proučevanja managementa človeških virov in uspešnosti s pomočjo analize sosklicevanja, mentor doc. dr. Robert Kaše.

Vsem študentom in njihovim mentorjem iskreno čestitamo!


Image gallery:

Related news

Publish your comment: