EF » EFnet » Poslovna izobraževanja » Akademija Internacionalizacije

Akademija Internacionalizacije

31.03.2011

V petek, 25. marca in v torek, 29. marca 2011 sta se uspešno zaključila drugi in tretji modul akademije internacionalizacije pod vodstvom prof. dr. Maje Makovec Brenčič, ki je tudi programska vodja akademije. Udeleženci so podrobneje spoznali internacionalizacijo podjetij in mednarodno trženje. Moduloma sta se priključila tudi gosta iz prakse, ki sta vsebinsko dopolnila program s konkretnimi izkušnjami z internacionalizacijo in trženjem v njihovih podjetjih.

Tako je svoje izkušnje v petek z udeleženci delil Vinko Vovk iz Trima, v torek pa Duško Kos iz Studia Moderna. Oba sta udeležencem ponudila konkretne odgovore na njihova mnoga vprašanja.

Prav tako so se udeležencem pridružili tudi Nataša Arko in Roman Rojc, predstavnika SID banke in z njimi spregovorila o zavarovanju poslov s tujino ter Marko Djinovič z Gospodarske zbornice Slovenije, ki pa je bil udeležencem na voljo s pravnimi nasveti v mednarodnem poslovanju.

V četrtek, 31. marca se bo odvil še četrti modul akademije na temo pogajanj v mednarodnem poslovanju in v torek, 5. aprila zadnji, peti modul, ki bo udeležence podrobneje seznanil z učinkovito predstavitvijo in komunikacijo na mednarodnih trgih in delegacijah.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: