EF » EFnet » Poslovna izobraževanja » CISEF: Poslovna akademija Triglav d.d.

CISEF: Poslovna akademija Triglav d.d.

07.06.2011

V petek, 27. maja 2011 se je zaključila Mednarodna poslovna Akademija Triglav, ki jo Ekonomska fakulteta pripravlja skupaj z Zavarovalnico Triglav, d.d. Programski vodja Akademije je bil prof. dr. Janez Prašnikar. Potekala je v osmih vsebinsko zaokroženih modulih, na katerih so udeleženci Akademije skupaj z mentorji obravnavali konkretne poslovne primere in priložnosti podjetja. Zadnji, osmi modul je bil namenjen predstavitvi zaključnih nalog.
V Zavarovalnici Triglav se zavedajo pomena stalnega izobraževanja in pridobivanja novih znanj zaposlenih.

Z ustanovitvijo Mednarodne poslovne Akademije Triglav so nakazali svojo usmerjenost v prihodnost in trdno odločenost, da s pomočjo tovrstnega izobraževanja zgradijo in izklešejo sposobnosti perspektivnih sodelavcev za prevzemanje zahtevnejših nalog v Skupini Triglav. S tem so odločno zakorakali proti enemu do svojih strateških ciljev, saj med drugim temelji tud na ravni zaposlenih, znanja in učenja predvideva tudi razvoj in zadržanje ključnih perspektivnih kadrov.

Poleg prof. dr. Prašnikarja so na posameznih modulih Akademije sodelovali še doc. dr. Igor Lončarski, doc. dr. Matej Marinč (dr. Marinč in dr. Lončarski sta bila hkrati tudi mentorja pri izdelavi zaključnih projektov), prof. dr. Nada Zupan, prof. dr. Irena Vida in prof. dr. Maja Makovec Brenčič.


Publish your comment: