EF » EFnet » Novice » MBA program na Ekonomski fakulteti

MBA program na Ekonomski fakulteti

10.10.2011, ,

Ekonomska fakulteta v februarju 2012 razpisuje mednarodno primerljiv program MBA.  Program je namenjen posameznikom, ki že obstoječe delovne izkušnje želijo nadgraditi z v prakso usmerjenim in poglobljenim znanjem, podprtim z zahtevnimi veščinskimi prijemi. Vsebine in znanja zaokroža pet modulov, pri čemer vsak modul vsebuje dva temeljna predmeta
in nadgradnjo z veščinsko delavnico. Program bo potekal po načinu izredno, kar pomeni, da je v celoti prilagojen zaposlenim posameznikom. Izvajal se bo v angleškem jeziku.

V hitro razvijajočem se svetu globalne ekonomije je zelo pomembno, kako so znanje, izkušnje in veščine učinkovito usmerjene k vašim poslovnim in osebnim ciljem. Tekom programa preko modernih in hkrati preverjenih uspešnih metod učenja spoznavate drugačne pristope k reševanju poslovnih problemov. Kreativen, proaktiven, včasih tudi drzen pristop bo spodbudil, da boste pri svojem delu in tudi v privatnem življenju stvari počeli bolj usmerjeno in zato tudi bolj produktivno.

Znanja in veščine boste pridobili preko aktivnega vključevanja vas in ostalih udeležencev v sam proces učenja, ki bo temeljil na konkretnih primerih. Zaradi omejenega števila mest morajo kandidati za vpis izpolnjevati naslednje pogoje: vsaj 3 leta delovnih izkušenj na nivoju srednjega do vrhnjega managementa, tekoče znanje angleškega jezika in dodiplomska izobrazba.

Več o programu in prijava >>


Related news

Publish your comment: