EF » EFnet » Novice » Poslovna akademija internacionalizacije

Poslovna akademija internacionalizacije

05.10.2011,

V sredo 28. septembra 2011 in v sredo 5. oktobra 2011 sta se uspešno zaključila drugi in tretji modul akademije internacionalizacije pod vodstvom prof. dr. Maje Makovec Brenčič, ki je tudi programska vodja akademije. Udeleženci so podrobneje spoznali internacionalizacijo podjetij in mednarodno trženje. Moduloma sta se priključila tudi gosta iz prakse, ki sta vsebinsko dopolnila program s konkretnimi izkušnjami z internacionalizacijo in trženjem v njihovih podjetjih.
Tako sta svoje izkušnje z udeleženci delila gospod Vinko Vovk iz Trima in Duško Kos iz Studia Moderna. Oba sta udeležencem ponudila konkretne odgovore njihova mnoga vprašanja.
Prav tako so se udeležencem pridružili tudi gospa Nataša Arko in gospod Roman Rojc predstavnika SID banke in z njimi spregovorila o zavarovanju poslov s tujino ter gospod Marko Djinovič iz Gospodarske zbornice Slovenije, ki pa je bil udeležencem na voljo s pravnimi nasveti v mednarodnem poslovanju.
V četrtek 6. oktobra se bo odvil še četrti modul akademije na temo pogajanj v mednarodnem poslovanju in v torek, 11.oktobra zadnji, peti modul, ki bo udeležence podrobneje seznanil z učinkovito predstavitvijo in komunikacijo na mednarodnih trgih.


Image gallery:

Related news

Publish your comment: