EF » EFnet » Novice » Prednovoletni dekanov sprejem 2011

Prednovoletni dekanov sprejem 2011

15.12.2011

V četrtek, 15. decembra 2011 je v dvorani Mercator (VD) potekal tradicionalni dekanov prednovoletni sprejem.

Poslovne partnerje in zaposlene je na začetku programa dogodka nagovoril dekan, prof. dr. Dušan Mramor, nato pa se je Monika Lapanja o dogajanju v domačem prostoru pogovarjala z Zoranom Jankovićem, predsednikom Alumni kluba EF. V nadaljevanju je sledil video pogovor med moderatorko Ajdo Lah in profesorjem Mikom Bryantom, dekanom mednarodnega razvoja na ESC Clermont.

Zatem je potekala podelitev priznanj za študijski uspeh na celotnem študiju, ki sta jih podelila dekan in Tilen Balon, predstojnik Službe za študijske zadeve. Na prvostopenjskem študiju VPŠ je priznanje prejela študentka Bojana Keš, na UPEŠ so priznanje prejeli Rok Avsec, Maša Madon, Kristina Nudžić, Gašper Ploj, Tajda Špital, Petra Šter in Aljaž Trenta, medtem ko je na magistrskih programih priznanje prejelo 16 študentov: Hana Brečko, Mojca Čepon, Tina Geč, Mateja Ana Grulja, Nina Javornik, Nives Lapanja, Anja Novak, Anica Oblak, Meta Odar, Polona Pečjak, Žiga Rejc, Mojca Rus, Petra Smodiš, Tanja Švigelj, Sanja Todorović in Tomaž Vodopivec.

Ob tej priložnosti je prodekan za znanstveno-raziskovalno delo in doktorski študij prof. dr. Aljoša Valentinčič podelil nagrade raziskovalcem za najboljši objavljeni znanstveni članek v letu 2010. Prvo nagrado sta prejela prof. dr. Mateja Drnovšek in žal pokojni doc. dr. Igor Prodan, medtem ko so bili z drugim mestom nagrajeni avtorji treh člankov: doc. dr. Miha Škerlavaj in prof. dr. Vlado Dimovski, prof. dr. Vesna Žabkar, prof. dr. Maja Makovec Brenčič in prof. dr. Tanja Dmitrović ter doc. dr. Tomaž Kolar in prof. dr. Vesna Žabkar.

Pester vsebinski program je bil tudi glasbeno obarvan. Goste so ob prihodu v avlo pričakali spremljevalni zvoki saksofonistke Zale Kejžar. V dvorani pa je za prijetno vzdušje poskrbela instrumentalna zasedba Trio Kranjc.

Po zaključku uradnega je sledil še neuradni del, na katerem so udeleženci ob pogostitvi izmenjali dobre misli za prihajajoče leto 2012.

Vabljeni k ogledu fotogalerije.


Image gallery:

Publish your comment: