EF » EFnet » Novice » Srečanje udeležencev akademije internacionalizacije

Srečanje udeležencev akademije internacionalizacije

05.12.2011,

Gospodarska zbornica Slovenije in Ekonomska fakulteta sta 29. novembra 2011 organizirali večerni dogodek, alumni srečanje vseh udeležencev poslovne akademije internacionalizacije. V treh ponovitvah se je te akademije udeležilo kar 67 predstavnikov iz 58 podjetij.

Akademija internacionalizacije je zagotovo dosegla svoj cilj, o čemer zelo zgovorno priča elektronska pošta ene izmed udeleženk:»V skladu s poslanstvom Akademije internacionalizacije smo kot prvi udeleženci že uresničili naše cilje udeležbe. Zaradi poslovne poti v tujini se tako srečanja žal ne bom uspela udeležiti«.

Goste so najprej pozdravili mag. Samo Hribar Milič, generalni direktor GZS, prof. dr. Maja Makovec Brenčič, programska vodja akademije ter Aleš Cantarutti, direktor centra za konkurenčnost Gospodarske zbornice Slovenije. Vse zbrane je z zanimivim prispevkom o govorici oblačenja in celoviti podobi v poslovnem svetu navdušila Lea Pisani, ki je udeležencem pokazala, da svojo podobo lahko koristno uporabljajo kot komunikacijsko sredstvo.

Alumni srečanje, v organizaciji Ekonomske fakultete in GZS, je bilo prvo in zagotovo ne zadnje. Pozitiven namen srečanja so po dogodku pozdravili tudi udeleženci.

“Hvala za organizacijo dogodka. Na takšne načine si dopolnjujemo svoja znanja, ki mogoče na prvi pogled delujejo nepomembna a so ravno nasprotno zelo pomembna.”

 

 


Image gallery:

Related news

Publish your comment: