EF » EFnet » Novice » Uspešno zaključena konferenca IATE 2013

Uspešno zaključena konferenca IATE 2013

04.07.2013

Med 1. in 4. julijem smo na Ekonomski fakulteti gostili konferenco IATE 2013 (International Association for Tourism Economics). Gostili smo 127 udeležencev iz Španije, Grčije, Bolgarije, Japonske, Velike Britanije, Avstrije, Hrvaške, Južne Afrike ter ostalih držav.

V ponedeljek 1. julija je na otvoritvi konference zbrane pozdravil dekan Ekonomske fakultete, prof. dr. Dušan Mramor, dr.  Larrry Dwayer predsednik IATE in prof. dr. Tanja Mihalič, programska vodja konference. Tekom celega tedna so na konferenci potekale sekcije, kjer so udeleženci predstavili svoje članke. Obiskali smo ljubljanski grad, v sredo, 3. Julija pa smo se odpravili na Bled, kjer smo si ogledali Blejski otok in grad. Večer smo zaključili z slavnostno večerjo v hotelu Kompas. Konferenca se je končala z današnjim dnem, 4. julija.

Po mnenju programske vodje, prof. dr. Tanje Mihalič, je bila konferenca zelo uspešna tako strokovno kot z vidika mreženja in vzdrževanja stikov med člani IATE, ki jih druži zanimanje za ekonomijo turizma.


Image gallery:

Publish your comment: