EF » EFnet » Alumni » Ne zaupajte občutku, zaupajte bizi.si!

Ne zaupajte občutku, zaupajte bizi.si!

15.10.2013, ,

23. oktobra 2013 ob 14h vas vabimo, da se pridružite predstavnici podjetja TSMedia, Simoni Špehar v 1. nadstropju knjižnice na predstavitvi uporabe poslovnega imenika bizi.si, do katerega lahko na EF dostopate brezplačno.

Število mest je omejeno – prijave sprejemamo na elektronski naslov: periodika.cek@ef.uni-lj.si.

 

Študenti! V dogovoru s CERŠem se prisotnost na predstavitvi šteje v kvoto ur za priznanje predmeta Razvoj poslovnih spretnosti.

***

Bizi.si je najbolj obiskan poslovni imenik v Sloveniji. Omogoča pregleden in hiter vpogled v poslovanje več kot 130.000 slovenskih podjetij, uporabniki pa so z uporabo imenika pravočasno seznanjeni s poslovnimi in finančnimi informacijami svojih poslovnih partnerjev in konkurentov. Bizi.si s kakovostnimi, relevantnimi podatki in dnevno osveženimi podatki (blokade TRR-ja, objave stečajev, likvidne sposobnosti in bonitetne ocen podjetij) uporabnikom zagotavlja večjo varnost in uspešnost poslovanja.

Na hiter in preprost način lahko uporabniki preverijo poslovne sposobnosti slovenskih podjetij, dostopajo do ažurnih kontaktnih podatkov in uporabljajo zemljevid, ki omogoča preprosto načrtovanje obiskov pri njihovih strankah ali pa zgolj lociranje iskanega podjetja.

 

Bizi.si je orodje, ki omogoča:

  • enostavno segmentacijo in izbor pravih poslovnih partnerjev;
  • ustreznejše pozicioniranje na trgu glede na konkurenco;
  • uspešnejša pogajanja na podlagi poglobljenih tržnih in finančnih analiz;
  • kakovostno odločanje in vodenje podjetja ali projektnih skupin;
  • pošiljanje ponudb izbranim podjetjem.

Mobilna aplikacija bizi.si (IOS in Android) je nadgradnja spletne različice in posreduje podatke še hitreje, in to vedno in povsod, ter omogoča še hitrejše sprejemanje pravih odločitev.

Z uporabo interaktivne storitve je viden pregled osnovnih finančnih podatkov za obdobje zadnjih treh let, kjer so med drugim tudi grafično prikazane spremembe med posameznimi leti. Na voljo je tudi storitev vizitka, ki uporabniku omogoča preprosto posredovanje osnovnih podatkov o lastnem podjetju. Podjetnikom tako na blagajni ni treba več iskati listka z davčno številko podjetja.

 

V sredo nam bodo odgovorili na vprašanja:

1. Kako se poišče finančne podatke in kazalnike?

2. Kako se pripravi baze podatkov in se jih izvozi v Excel?

3. Kako se izdela tržno analizo in primerja podjetja?

 

Vabljeni!


Image gallery:

Related news

Publish your comment: