EF » EFnet » Alumni » Nova knjižnica – arhitektov pogled

Nova knjižnica – arhitektov pogled

01.10.2013, ,

6. oktobra 2013 – v nedeljo ob 13h, imate vsi, ki vas zanima ozadje projekta in njegova izvedba, priložnost, da se pridružite arhitektom, ki so jo zasnovali. Da spoznate njihovo in našo zgodbo, poveste svoje izkušnje in predstavite predloge.

V okviru dogodka Odprte hiše Slovenije – OHS ste vabljeni na voden ogled Centralne ekonomske knjižnice z arhitektom Martinom Lovrečićem iz TRIA studia in vodjo CEK, Ivanom Kaničem.

 

Še nekaj informacij o OHS:

Odprte hiše Slovenije so prireditev, s katero zvišujemo zavest o pomembnosti kakovostnega oblikovanja našega prostora. Za en vikend odpiramo arhitekturno zanimive objekte širši javnosti in soorganiziramo različne dogodke. Smo del mednarodne iniciative Open House Worldwide. Poudarek je na sodobni arhitekturi, inovativnih rešitvah, prilagojenosti na lokacijo, možnostih spreminjanja objektov glede na potrebe uporabnikov, prijaznosti do okolja in ljudi.

V program bo vključenih prek 100 objektov in dogodkov. Objekti v sklopu OHS so na ogled z vodenjem arhitektov ali lastnikov in upraviteljev objektov, in sicer po programu, ki bo objavljen na spletni strani dogodka. Ogledi trajajo 1-2 uri. Poleg letnega vikenda Odprte hiše, čez vse leto organiziramo različne dogodke.

Bo zmanjkalo časa za vse, ne?


Image gallery:

Related news

Publish your comment: